Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Air-King 126900
Magic Frankie

   We weten allemaal hoe de new Air-King eruitziet, maar toch een foto.

Zoals in het voorsteltopic al geschreven ben ik een paar jaar Rolexloos geweest. Het begon vorig jaar zo zoetjes aan weer te kriebelen en een paar maanden geleden heb ik de knoop doorgehakt.

Voor mij was wel een dingetje dat het niet een duidelijke Rolex moest zijn. Ik hoef niet zo nodig te showen dat ik met een Rolex loop en bovendien hoop ik dat de boefjes het niet zien. Ik vind het verder sowieso leuk als het weer eens wat anders is. Dus een Daydate en een Sub vielen af (bovendien heb ik al eens een Sub en een GMT II gehad), want die heeft "iedereen". Een OP 41 en een Explorer stonden ook op de shortlist, maar vielen af bij het daadwerkelijk passen. Ik ging voor de bijl voor de AK.

Na een kleine vier weken te hebben gewacht, kon ik hem bijna twee weken geleden ophalen bij SC. Altijd een feestje bij SC om je nieuwe Rolex op te halen.

Hoe bevalt hij? Uitstekend. Hij draagt lekker en loopt mooi nauwkeurig. En....nog niemand die er wat van gezegd heeft!
Ten opzichte van de vorige versie, vind ik deze helemaal áf. De 3, 6 en 9 zijn veel beter leesbaar en bovendien lichtgevend. Ik vind de grotere Crown met crownguards gewoonweg mooier en de kast is iets platter. De 05 ipv de 5 had voor mij niet per se gehoeven, maar ik snap het idee erachter wel. Verder is de sluiting en het uurwerk erop vooruit gegaan.

Ik vind de AK de Geheimtipp!


[bericht gewijzigd door Magic Frankie op dinsdag 25 juli 2023 13:04]

_____
Attachment: Air-King 126900.jpg
3186
rolex forever

   

Mooi.................

Draag m in gezondheid_____
LEEF JE DROOM.
Jan Klaas JK Watchstore

    

Van harte, prachtig!


gr JKPeter

   

Hij is mooi! Van Harte_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Dennis Kant

   

Prachtig. Geniet ervan!

Werd je bij SC gewoon geholpen en kon je hem via wachtlijst bemachtigen ja? Ik loop alweer enkele maanden letterlijk stad en land (van Firenze tot Antwerpen en van Londen tot Amsterdam) af. Ben vooralsnog alleen in Londen op de wachtlijst gezet maar dat duurt ook al 10 maanden nu zonder gehoor._____
Magic Frankie

   

Ik werd gewoon geholpen; aangegeven welke drie ik wilde passen. En toen ik mijn keus had gemaakt, kwam het onderwerp op levertijd.

De AK was absoluut mijn keus en heb ik gekozen zonder te weten dat de levertijd het kortst was, dus dat was een leuke bijkomstigheid.

In plaats van na 6-8 weken, kreeg ik na vier weken al bericht dat mijn AK er was.

DE AD wil graag dat je uit de buurt komt (met het oog op andere dingen die je daar gaat kopen) en wil het gevoel hebben dat je 'm uit liefhebberij koopt en niet gaat verpatsen. Dat wij bij SC Groningen een trackrecord hebben, heeft vast ook wel geholpen._____
Dennis Kant

   

Fijn dat je hem zo snel hebt!

Dat uit de buurt komen heeft bij mij nog niet gewerkt… Mijn eerste Rolex destijds bij Colman in Antwerpen gekocht. Dacht bij hen nu wel weer een slag te kunnen slaan, maar toen gaf men in België aan dat ik als Nederlander maar bij SC of Gassan moest aankloppen. Bij SC in Eindhoven ben ik echter bijna lachend de deur gewezen terwijl ik ook bij hen als eens wat gekocht had (weliswaar Longines).

Ben stilletjes klaar met die flauwekul. Voel me een bedelaar telkens ik een AD binnenstap. Ook met het risico om er lichamelijk letsel aan over te houden wordt het er niet leuker op. De horloges zelf blijven echter voor mij de mooiste op de markt. Die spagaat blijft lastig, al begint de Apple Watch het stilaan te winnen helaas._____
Icecreamking
Ferry

    

Top!

Geniet ervan._____
Icecreamking  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver