Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Air-King 126900
Magic Frankie

   We weten allemaal hoe de new Air-King eruitziet, maar toch een foto.

Zoals in het voorsteltopic al geschreven ben ik een paar jaar Rolexloos geweest. Het begon vorig jaar zo zoetjes aan weer te kriebelen en een paar maanden geleden heb ik de knoop doorgehakt.

Voor mij was wel een dingetje dat het niet een duidelijke Rolex moest zijn. Ik hoef niet zo nodig te showen dat ik met een Rolex loop en bovendien hoop ik dat de boefjes het niet zien. Ik vind het verder sowieso leuk als het weer eens wat anders is. Dus een Daydate en een Sub vielen af (bovendien heb ik al eens een Sub en een GMT II gehad), want die heeft "iedereen". Een OP 41 en een Explorer stonden ook op de shortlist, maar vielen af bij het daadwerkelijk passen. Ik ging voor de bijl voor de AK.

Na een kleine vier weken te hebben gewacht, kon ik hem bijna twee weken geleden ophalen bij SC. Altijd een feestje bij SC om je nieuwe Rolex op te halen.

Hoe bevalt hij? Uitstekend. Hij draagt lekker en loopt mooi nauwkeurig. En....nog niemand die er wat van gezegd heeft!
Ten opzichte van de vorige versie, vind ik deze helemaal áf. De 3, 6 en 9 zijn veel beter leesbaar en bovendien lichtgevend. Ik vind de grotere Crown met crownguards gewoonweg mooier en de kast is iets platter. De 05 ipv de 5 had voor mij niet per se gehoeven, maar ik snap het idee erachter wel. Verder is de sluiting en het uurwerk erop vooruit gegaan.

Ik vind de AK de Geheimtipp!


[bericht gewijzigd door Magic Frankie op dinsdag 25 juli 2023 13:04]

_____
Attachment: Air-King 126900.jpg  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver