Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / vannacht op schiphol gepakt, tips?
 
JoopGS
Ome Joop

   

Quote:
Op maandag 16 juni 2008 21:26 schreef Remco het volgende:
[...]
Kijk... je bent dus in de gelegenheid gesteld om direct aangifte te doen maar je had geen aankoopnota ergo kon de waarde en/of eventuele BTW betaling niet aantonen. Opsturen van het bonnetje? Mooi verhaal, maar dat zegt natuurlijk iedereen, ...en vervolgens wordt er geen aangifte meer gedaan . Volgens mij is er helemaal volgens het boekje gehandeld... het is vervelend dat je er uit gepikt bent, ook dat is al gezegd; maar 't is niet anders! Je hebt gewoon pech gehad.

Next time, better luck .


Nou......in de gelegenheid gesteld? Ik werd als 1 of andere crimineel behandeld. Met de vraag of ik iets duurs had gekocht. Wat is duur? dat is een breed begrip. Het is heel raar gegaan. Ze hadden ook kunnen zeggen: we hebben begrepen dat u een horloge heeft gekocht waar in zwitserland geen btw over is geheven. Dat kunt u hier aangeven. Dat ik de faktuur laat opsturen is toch niet een overtreding?



_____
Cartier Chronoscaph 21, Cartier Roadster Chrono, NIEUWWWW Rolex GMT II
 Dit topic is 5 pagina's lang: 1 2 3 4 5



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver