Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / New Kid in Town
Bobbe

   

Quote:
Op vrijdag 04 oktober 2019 14:25 schreef MarcWatch het volgende:
Help hoe krijg ik de foto in het bericht

Welkom.

Zo dus:Hoe post ik een plaatje?

Als je de smilie met het fototoestel kiest, of handmatig de code typt in je bericht dan verschijnt straks het plaatje in beeld op de plaats waar je nu hebt geplaatst. Onderaan een post of reply staat een vakje "Bijlage". Met bladeren kun je het plaatje op je harde schijf zoeken en daarna kun je het posten. Het plaatje mag maximaal 2MB zijn anders krijg je een foutmelding. Verklein dan het plaatje tot < 2MB en probeer het opnieuw. Een handige site om je foto's te verkleinen is bijvoorbeeld deze.
Linken kan ook: Er wordt vanuit gegaan dat de afbeelding dan al ergens op internet staat. Open deze afbeelding en kopieer de locatie van de afbeelding(URL). Zet vervolgens in je bericht en zet de locatie(URL) van de afbeelding tussen deze twee . Als je nu je reactie plaatst, zal de afbeelding zichtbaar worden.

LET OP: Als je een foto upload die je niet zelf hebt gemaakt, zorg dan ALTIJD dat je toestemming hebt van de desbetreffende fotograaf! Foto's kunnen verwijderd worden en eventuele auteursrechtenclaims worden doorgestuurd naar de postende gebruiker.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver