Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Wachtlijst anno 2020
Marcomo

   

Met Gassan ben ik helaas ook een beetje klaar.

Vorig jaar op Schiphol een oyster en een bi-color datejust met diamenten gekocht. Een maand later nog een datejust met diamenten dial, tijdens het afrekenen gevraagd of ik met mijn aankoop geschiedenis (nog een sub en gmt ooit op Schiphol weten te bemachtigen) wellicht eens op een lijstje gezet kan worden. De aankopen op Schiphol konden ze in Amsterdam niet zien, maar als ik met de rolex kaartjes en aankoopbonnen naar Amsterdam zou komen zouden ze dit in orde kunnen maken en wellicht mij op de wachtlijst plaatsen. Toen ik enige weken later met alle pasjes en bonnetjes in Amsterdam was wist men niks van de afspraak en bleek achteraf dat aankopen op Schiphol niet gekoppeld kunnen worden aan mijn Amsterdam account, dus dat ze me niet verder konden helpen en wachtlijsten daar doen ze helemaal al niet aan. Met andere woorden ik heb alles verzonnen!

Maar wat schetst mijn verbazing (of eigenlijk niet) een collega kent iemand die bij Gassan werkt en bestelt een stalen submariner date, welke binnen 3 maanden wordt geleverd.

Uiteraard de verkoopsters van Gassan hiermee geconfronteerd en ze kwam met een geniaal advies: bestel dan maar via uw collega:-)



_____
16610/116610LV/16570 polar/116710BLNR/126711CHNR/126231/126234/114200/Navitimer A23322



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver